Hvad er Xenical – Hvordan virker et Xenical vægttab?

Pulverkurene er prøvet, kosttilskud er prøvet, slankeplastre er prøvet, sund kost og motion er prøvet, men hver gang er man nået til punkt, hvor viljen og motivationen alligevel har svigtet til sidst og alle de tabte kilo plus lidt ekstra er kommet på igen. Det er denne situation flere og flere oplever at befinde sig i, og når man har gjort alle forsøgene, men ikke har opnået de ønskede resultater, kan hjælpen være at søge professionel hjælp. Når overvægten bliver for stor og uoverskuelig, kan lægen nemlig hjælpe med et receptpligtigt slankemiddel.

Hvad er Xenical?

Xenical Vægttab og SlankekurXenical er et receptpligtigt lægemiddel, som lægen kan udskrive til en patient, der ønsker et vægttab. Xenical blokerer for optagelsen af omkring en tredjedel af det fedt, der indtages med kosten. Pillerne tages tre gange om dagen, en til hvert hovedmåltid.

For at komme i betragtning til Xenical, skal man kæmpe med lidt mere end blot et par ekstra kilo, der sidder i vejen for bukserne. Midlet gives kun til patienter med en BMI over 30 eller til patienter med livstruende sygdomme som følge af en BMI over 28. Det er altså ikke et almindeligt slankemiddel, men en behandling til svært overvægtige, som ikke kan tabe sig med de konventionelle slankemetoder.

Vægttab med Xenical

Xenical er dog ikke et vidundermiddel i sig selv, men skal kombineres med en ændring af kost- og motionsvaner. Sammensætningen af Xenical og sund kost og motion vil hurtigt vise betragtelige vægttab i forhold til det vægttab, der ville kunne opnås med sund kost og motion alene. Det er også utroligt vigtigt at kombinere indtagelsen af Xenical med bedre vaner, da det vil formindske risikoen for at tage på igen, når indtagelsen stoppes, da der samtidig vil være blevet udviklet mere positive kost- og motionsvaner.

Xenical lover ikke et bestemt vægttab om ugen, da det ikke er det vigtigste her. Det handler først og fremmest om at få sat gang i et fornuftigt vægttab, der kan nedbringe patientens BMI samt holde det nede langt ud i fremtiden.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *