Hvad er Vægtvogterne – hvordan virker et Vægtvogterne vægttab?

Vægtvogterne går i dag under det mere internationale navn WeightWatchers, men bygger stadigvæk på det samme pointsystem, som de fleste har hørt om på den ene eller den anden måde. WeightWatchers har hjulpet mange til vægttab via pointsystemet, men mange rynker også på næsen over systemet og mener, at det kan blive til en besættelse at vide hvor mange point det tæller, hver gang man putter mad i munden. WeightWatchers er et specielt system og man skal være indstillet på at benytte det, men er man det, er der også store chancer for at der følger et stort og holdbart vægttab med.

WeightWatchers’ pointsystem

Vægtvogterne Vægttab og SlankekurNår man vælger at følge WeightWatchers, vælger man en livstilsændring, da pointsystemet repræsenterer en ny måde at spise på, som skal holde ved resten af livet. Pointsystemet tildeler hver enkelt fødevare en bestemt værdi i point, der er udregnet på baggrund af indholdet af kulhydrat, proteiner, fedt og fibre. Dernæst får man tildelt et bestemt antal points, som man må spise for hver dag og derefter handler det om at lære hvordan man sammensætter sin kost, så man føler sig mæt og samtidig taber sig. En usund vare tæller selvfølgelig flere points end en sund, men det er der også plads til, da man kan spare points op ved fx at spise for færre points om torsdagen, så man kan få et glas rødvin til maden om fredagen.

Mere hjælp fra WeightWatchers

Pointsystemet kan være svært at komme ind i, når man starter op, men her tilbyder WeightWatchers muligheden for at deltage på et hold en gang om ugen i nærheden af hvor man bor, hvor man kan få støtte og motivation fra en konsulent samt fra andre, der er i gang med at tabe sig. Derudover er der hver uge nye forslag til opskrifter samt mulighed for at blive vejet.

WeightWatchers har også en fin hjemmeside på adressen www.weightwatchers.dk, hvor der er mulighed for at læse meget mere om pointsystemet, deltage i et forum med masser af gode råd og opskrifter samt købe forskellige WeightWatchers produkter.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *