Hvad er Vægtkonsulenterne – Hvordan virker deres vægttab?

Beslutningen er taget, madplanen er lavet, grønsagerne købt og medlemskortet til fitnesscentret anskaffet, så på mandag går vi i gang. Og det går jo meget godt, det er nyt og spændende, viljen er i top og badevægten viser gode resultater. Men så var der lige den der fødselsdag og så gjorde det ondt i knæet og… Det er rigtig svært at blive ved med at holde gejsten oppe under et vægttab bygget på sund kost og motion, så her kan det være rart med en hjælpende hånd i form af et sted, hvor der er andre, der har det på samme måde samt nogle, der kan hjælpe med gode råd og idéer.

Hvad er Vægtkonsulenterne?

Vægtkonsulenterne Vægttab og SlankekurDe Danske Vægtkonsulenter (DDV) er en landsdækkende kæde af specialister, der arbejder ud fra et kostprogram, der har eksisteret siden 1981.

Med DDV’s kostprogram er det muligt at tabe 1 kilo om ugen takket være en ernæringsmæssig rigtig sammensat kost, der sikrer alle de proteiner, vitaminer og mineraler kroppen har brug, samtidig med, at kalorieindtaget nedsættes med mindst 30 %.

Kostprogrammet er tilrettelagt med vægt på mælkeprodukter, frugt, grønsager, kød, fisk og fjerkræ som en vigtig og let tilgængelig del af den daglige kostplan.

Vægtkonsulenterne som vægttabspartner

Når man melder sig ind i DDV får man mulighed for at deltage i et ugentligt møde, hvor man bliver vejet samt modtager undervisning i et konkret emne vedrørende sundhed og vægttab fra en af DDV’s konsulenter. Her er der også mulighed for at tale med andre i samme situation samt få inspiration til mad og motion. Det er altså en rigtig god måde, hvorpå motivationen kan blive holdt oppe, både vha. vejningen, men også den støtte og inspiration man kan få fra både ligestillede og eksperter.

DDV er efterhånden også blevet et velkendt navn på boghylder og i kølediske. DDV har udgivet en lang række af bøger med gode råd og opskrifter og derudover findes der nu også et bredt sortiment af sunde DDV-produkter med fokus på god smag og færre kalorier. Læs meget mere på hjemmesiden www.vaegtkonsulenterne.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *