Hvad er Trimgel – Hvordan virker et Trimgel vægttab?

Rygterne taler sandt! Så er den her! Vil du tabe 5 kilo på en uge? Hvis der er nogen, der forstår at sælge sig selv, så er det firmaerne bag slankeprodukter. Hvis man kigger rundt på nettet på forskellige sider for slankeprodukter får man lovprisninger og succeshistorier for alle pengene. Det ene produkt lover mere end det andet og ikke mindst får de vægttab til at lyde så nemt… men kan det virkelig passe? – det er svært at svare på. Ikke ret mange af produkterne har en dokumenteret virkning, men alligevel er det nemt at blive fristet.

Hvad er Trimgel?

Trimgel Vægttab og SlankekurTrimgel er blot et enkelt af mange slankeprodukter, men det skiller sig alligevel lidt ud, da det ikke skal indtages, men derimod smøres på kroppen. Trimgel er en amerikansk slankegel, der indeholder naturlige udtræk og æteriske olier fra bl.a. guarana og pink grapefrugt og lover at forbrænde alt det overflødige kropsfedt, reducere cellulitis med 60 % og nedsætte sultfølelsen. Trimgel er en gel, som skal smøres på den rene hud på de steder, hvor man har problemer med for meget fedt, fx på mave og lår. Derefter masseres det let ind, så de virksomme stoffer kan trænge ind i blodbanerne. Da gelen bliver smurt direkte på huden og dermed optages hurtigt i blodbanerne, vil man ifølge folkene bag Trimgel allerede efter 10 minutter kunne begynde at se, at kroppen ser mere ’trimmet’ ud.

Vægttab med Trimgel

Der er ingen dokumenteret virkning med Trimgel og det er faktisk også svært at finde ud af nøjagtig hvordan det er Trimgel virker. Det skal smøres på huden og trækker så ind i blodbanerne, men hvad gør det så med fedtet? – som de jo lover på hjemmesiden, vil forsvinde som dug for solen! Hvis Trimgel virkelig virker kan man altså komme af med de overflødige kilo uden at gøre ret meget andet end at smøre sig ind i gelen, og derefter forvente et vægttab på 1-3 kilo om ugen. Det lyder næsten for godt til at være sandt… og mon ikke det så også er det?

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Hvad er Trimgel – Hvordan virker et Trimgel vægttab?

  1. Carina skriver:

    Ja man kan jo vælge at tro det eller ej, i bund og grund handler det jo bare om, at vi hver især har en virkning eller ej og er dermed glade eller sure. 🙂
    Jeg er den meget skeptiske type, men hoppede ud i at prøve Trimgel alligevel og fik en udemærket virkning, både huden synes glattere og appelsinhuden forsvandt. Og hvordan ved jeg det???? Jo det så jeg tydeligt, da jeg i en lang periode ikke anvendte det, pga. Flere operationer i rap, så nu står jeg tilbage med det halv af mit gamle problem, som nu giver mig anledning til at investere i Trimgelen igen.
    Og nej det er ikke et dårligt salgstrick og jeg er ikke ansat i Deres firma eller andre gode ideer, blot en tilfreds kunde, som er blevet spurgt, hvordan jeg kan have så glatte ben, når jeg osse har overskud af fedt på kroppen… TRIMGEL, kan jeg kun svarer. 🙂

    God kamp derude. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *