Hvad er Reductil – Hvordan virker et Reductil vægttab?

Slankemidler kan efterhånden skrives på indkøbssedlen sammen med toiletpapir og mælk, da mange af dem fås i de fleste supermarkeder. Dette betyder også at alle, uanset antal af overflødige kilo, kan forsøge sig med de forskellige midler. Der findes også præparater, som man skal til lægen for at få fingre i, disse slankemidler, som altså er receptpligtige, er oftest midler, der er gennemtestede og specielt udviklede til at hjælpe svært overvægtige. Derfor er det heller ikke midler man tager blot for at slippe af med de ekstra 5 kilo inden bikinien skal på eller gallakjolen skal passe.

Hvad er Reductil?

Reductil Vægttab og SlankekurReductil er et af disse receptpligtige lægemidler, der kan hjælpe imod svær overvægt, det vil sige et BMI over 30. Der skal tages en pille hver morgen, som virker ved at blokere for hjernens sult-signaler og man vil derfor blive ’snydt’ til at tro, at man er mæt efter en mindre indtagelse af mad end man er vant til. Allerede der opnås et mindre kalorieindtag, da madindtaget er mindre, men hvis man samtidig kombinerer Reductil med sund kost og motion, vil man indtage endnu færre kalorier samt forbrænde flere via motionen, hvilket vil kunne føre til et større vægttab. Derudover vil virkningen af Reductil også være begrænset uden kombination med sund kost og motion, da Reductil ikke kan gøre noget ved de allerede eksisterende fedtdepoter på kroppen.

Bivirkninger ved Reductil

Reductil var oprindeligt et præparat, der blev udviklet til behandling af depression, men det blev opdaget, at midlet også havde den ’heldige bivirkning’ at det kunne nedsætte sultfølelsen. I og med at Reductil først blev udviklet til at behandle depression er der forskellige stoffer i, der kan have en uheldig påvirkning på psyken, hvis det ikke er stoffer man reelt har brug for at få tilført via medicin. Dette har medført en så stor risiko for alvorlige bivirkninger som angst og depression, at Lægemiddelstyrelsen ikke længere anbefaler brug af Reductil. Der findes derimod andre slankeprodukter på markedet, der har samme indvirkning på sultfølelsen, bl.a. de forskellige produkter indeholdende kaktus-ekstraktet Hoodia.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *