Hvad er Nupo – Hvordan virker et Nupo vægttab?

Nupo produkterne har været at finde på hylderne siden 1984 og var dermed et af de første vægttabsprodukter på markedet. Nupo har tidligere været berygtet for at være den forfærdelige pulverkur, hvor man skal drikke flere glas af en klistret og klumpet masse hver dag. Og selvom der er noget om snakken, så er Nupo produkterne også blevet videreudviklet op igennem årene, hvilket har ført til bedre produkter. Samtidig er Nupo slankepulver blevet godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen som fuldkost, det vil sige, at det må erstatte hele kosten og altså derved kan medføre et stort og hurtigt vægttab.

Sådan virker et vægttab med Nupo

Nupo Vægttab og SlankekurNupo kan hjælpe med at opnå et vægttab på flere forskellige måder, afhængig af hvor meget du ønsker at tabe dig og hvor hurtigt det skal gå. Der findes syv forskellige Nupo diæter, som varierer alt efter hvor meget af ens kost man er villig til at erstatte med Nupo produkter – jo mere af den almindelige kost man erstatter, jo større og hurtigere vægttab vil man kunne opnå. Diæterne går lige fra ”Den barske”, som indebærer, at al mad erstattes med Nupo i op til otte uger og til ”Formætteren”, hvor man indtager Nupo før alle måltider, hvilket vil nedsætte appetitten og derved sænke indtagelsen af kalorier fra den rigtige mad.

Nupo på nettet

Når man beslutter sig for at tabe sig med hjælp fra Nupo produkterne, kan man finde masser af informationer, gode råd og oversigter over alle produkterne på hjemmesiden www.nupo.dk. Her er også mulighed for at få gode råd fra forskellige eksperter, læse om andres erfaringer og vægttab med Nupo og oprette sin egen Nupo side, hvor man kan stille spørgsmål til brevkassen og holde styr på egne mål og resultater. Siden tilbyder også muligheden for at købe en Nupo startpakke, som indeholder smagsprøver på alle produkterne, så du kan finde frem til om Nupo og dig sammen skal tage kampen op mod de overflødige kilo.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til Hvad er Nupo – Hvordan virker et Nupo vægttab?

 1. lene christensen skriver:

  hej jeg har hørt så meget om nupo at jeg ville høre om det er muligt om at få nogle prøver gratis da jeg godt vil se om det er det jeg skal bruge til at tabe mig da jeg har prøvet næsten aldt men tager på igen efter kort tid jeg har hørt at det gør man ikke med nupo så derfor vil jeg høre om det mvh lene christensen storegade 29 6640 lunderskov jeg skal tabe mig ca 25 kg

 2. anonym123 skriver:

  Hej kan man godt nøjes med at erstatte morgenmaden med nupo og ikke andre måltider.

  • admin skriver:

   Hej Anonym123,

   Det kan du som udgangspunkt godt. Om du kommer til at tabe dig vil stadig afhænge af forholdet mellem kalorier ind og kalorier ud. Hvis du indtager flere end du forbrænder, så kommer du ikke til at tabe dig.

 3. Puk-madeleine skriver:

  Hvis jeg nu erstatter alle mine måltider med Nupo.. altå morgen mad kl 07:00 og middagsmad kl 11:30 og aftensmad ca kl 17:30 – 19:30

  Vil jeg så tabe mig sådan rimelig hurtigt?

  • Birgit99 skriver:

   Hej Puk-madeleine,

   Der er mange forskellige ting der gør sig gældende når man skal tabe sig i vægt, så ingen kan love dig noget som helst. Det handler i bund og grund om hvor mange kalorier du indtager og hvor mange du forbrænder.

   Med Nupo indtager du ikke så mange, så hvis du sørger for at gøre en indsats for at forbrænde en masse kalorier, så vil dit vægttab automatisk ske hurtigere.

   • Puk-madeleine skriver:

    Ja okay 🙂 så hvis jeg nu erstatter alle måltider med Nupo og gør en indsats for at forbrænde som du siger altså f.eks løber eller går i fitness.. et eller andet i den stil.. ? så vil jeg umidelbart tabe mig hurtigere end hvis jeg bare lagde min alm kodt om ?

    • Birgit99 skriver:

     Det kommer an på hvor mange kalorier din “almindelige kost” bestod af.

     Hvis din almindelige kost har gjort, at du har taget på, så betyder det sikkert, at der har været flere kalorier i, end du har kunnet forbrænde.

     Du kan også godt tabe dig ved at lægge din kost om (spise mindre og sundere), men det er ikke helt så let som f.eks. Nupo. Omvendt er det måske billigere og smager sikkert også bedre i længden.

     Så det er lidt efter hvordan du helst vil gøre det.

 4. Jeanet skriver:

  Hej 🙂

  Jeg har købt den store pakke med kakao nupo-shake og et par bare som supplement.
  Jeg vil gerne erstatte hele maden med nupo i en uge, hvor meget kan jeg ca. forvente og tabe? og vil det være godt nok med shake og bare, og “tæller” de for lige meget hvad angår et måltid? 🙂

  • Birgit99 skriver:

   Hej Jeanet,

   Det er meget forskelligt hvor meget eller lidt folk taber sig. Hvis man har meget at tage af, så taber man normalt mere.

   Mht. måltiderne, så står det hele beskrevet på pakkerne.

   Held og lykke med vægttabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *