Hvad er Levebrødskuren – Hvordan virker et Levebrødskur vægttab?

Der findes masser af slankeprodukter på hylderne i form af piller, pulvere og plastre, men hvis man hellere vil have fokus på kost og motion, er der også måder at få hjælp på i forbindelse med det. Er drømmen et stort, sund og varigt vægttab ved de fleste godt, at den står på sund kost og motion, men det kan alligevel være rart med nogen eller noget, der kan hjælpe en lidt på vej. Det ved producenterne af forskellige fødevarer også og derfor er nogen af dem smarte nok til at udvikle nogle kure, der bygger på deres produkter.

Hvad er Levebrødskuren?

Levebrødskuren Vægttab og SlankekurEn af dem er brødproducenten Schulstad, der står bag brødserien Levebrød. Levebrød er en række af forskellige brødprodukter, der alle indeholder højst 2 % fedt, mindst 8 % fibre og masser af fuldkorn, det er altså produkter, der har fokus på at smage godt, men også mætte godt. Derfor har Schulstad også udviklet Levebrødskuren, der bygger på 3 principper; hold dig mæt hele dagen, hold fingrene fra fristelser og hold motivationen i top. Og det er selvfølgelig med Schulstads Levebrøds-produkter som vigtigste medspiller. Så Levebrødskuren er udviklet for at hjælpe folk med et vægttab, men selvfølgelig også med henblik på at sælge produkterne.

Vægttab med Levebrødskuren

Levebrødskuren beskrives i detaljer i en brochure på 40 sider, som kan hentes eller bestilles helt gratis på hjemmesiden www.levebroedskuren.dk. Derudover kan man på hjemmesiden finde masser af opskrifter samt en oversigt over Levebrøds-produkterne.

Levebrødskuren er en hjælpende hånd til et vægttab, som det er en god idé at tage imod, hvis man synes man er ved at gå i stå eller har svært ved at komme i gang. Den lover ingen mirakler eller kæmpe vægttab på kort tid, men den lover et sundt og stabilt vægttab, som kan holde. Kuren har ingen bivirkninger eller forbud, men kan hjælpe med gode råd og opskrifter til at støtte op om den sunde fornuft og viljen til et vægttab. Dermed er det nemt at gøre Levebrødskuren til en del af en livsstilsændring, som giver et vægttab, der kan holde resten af livet.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *