Hvad er Herbalife – Hvordan virker et Herbalife vægttab?

Herbalife er navnet på en lang række af slankeprodukter, der er blevet videreudviklet igennem de sidste 30 år, siden produkterne for første gang så dagens lys tilbage i 1980. Folkene bag Herbalife har ikke så meget fokus på kilo, taljemål og perfekte kroppe, men de slår derimod på begreberne vægtregulering, sund livsstil og social ansvarlighed. Når man kigger forbi hjemmesiden www.herbalife.dk bliver man derfor ikke mødt af perfekte og unge kroppe, men forsiden prydes derimod af forskellige fodboldspillere og logoer fra forskellige fodboldklubber.

Vægttab med Herbalife

Herbalife Vægttab og SlankekurIfølge Herbalife sælger de vægtreguleringsprodukter og disse produkter findes i to forskellige kategorier. Formula 1 serien dækker over pulvershakes og barer, som indeholder de vitaminer, mineraler og proteiner, der ifølge Herbalife er nødvendige i forhold til en vægtregulering. Derudover findes der flere suppleringsprodukter, som fx et Herbal Aloe urtekoncentrat, der skal tilsættes vand samt forskellige tabletter, der indeholder ekstra mineraler eller koffeinkilder til ekstra energi. I forbindelse med alle produkter slås der på, at de er en del af en ernæringsmæssig korrekt levevis og ikke kun hænger sammen med et ønske om vægtregulering. I kombination med en sund livsstil vil alle produkterne dog kunne hjælpe med til et vægttab.

Herbalife er mere end vægttab

Man fornemmer altså, at Herbalife ikke blot vil kendes som et slankeprodukt, men også vil anerkendes for deres fokus på en sund og aktiv livsstil samt deres sociale ansvarlighed. Denne ansvarlighed kommer til udtryk i form af sponsorering af forskellige sportsudøvere og sportshold, fx Lyngby Boldklub og LA Galaxy Football Team, derved støtter man altså også op om andres sunde og aktive livsstil ved at købe Herbalife produkter og gøre dem til en del af ens egen sunde livsstil.

Herbalife producerer også produkter til personlig pleje og kan altså gøre dig sund både indeni og udenpå – de kan få din krop velernæret og din hud sund og smuk at se på.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hvad er Herbalife – Hvordan virker et Herbalife vægttab?

 1. Sunde skriver:

  Denne ‘kur’ lyder god, men jeg må indrømme at jeg er meget skeptisk over for kure i alle former, da jeg ikke er sikker på, at kure kan tilbyde den styrke det kræver at holde en ny livstil. Så mener jeg at en mere langsomt skift til en sundere livstil vil give en, en stærkere basis.
  Løsningen er vel at man får sundheden ind under huden fra barns ben af, nu er det bare desværre ikke alle, som er så heldige og her ser denne ‘kur’ jo ud til at være en af de mere fornuftige.

 2. admin skriver:

  Hej Sunde,

  Det er en rigtig god pointe du bringer på banen. En “kur” er som oftest en midlertidig løsning og derfor ikke noget der vil holde i længden. Uanset hvordan man forsøger at tabe sig i vægt, så skal der en basal ændring til for at det er noget man kan holde i længere tid.

  Desværre er der rigtig mange mennesker der ikke helt har forstået den del og derfor leder de efter en lynkur. Det er Herbalife ikke og det sælger de heldigvis heller ikke sig selv som.

  Personligt har jeg spist deres shakes og de kan smage super godt hvis man gider bruge lidt tid på at mikse dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *