Hvad er Eltroxin – Hvordan virker et Eltroxin vægttab?

Alle veje fører som bekendt til Rom, men fører alle forsøg på at tabe sig til et holdbart vægttab? – nej, vel? De ekstra kilo på sidebenene kan have mange grunde og for nogle ender kampen mod kiloene med aldrig at blive vundet, da der ligger andet end usund kost og manglende motion til grund for overvægten. Hvis ændringer i kost- og motionsvaner ikke ændrer på vægten, kan det bl.a. skyldes lavt stofskifte. Stofskiftet hjælper os med at forbrænde og omdanne det vi spiser og er det for lavt kan det medføre ekstra kilo på sidebenene, selvom vi spiser sundt og motionerer.

Advarsel: Thyroid hormoner (Eltroxin) bør IKKE benyttes til at behandle overvægt hos patienter med en normal thyroid funktion. Levothyroxine er ineffektivt når det kommer til at reducere vægt hos normale mennesker og kan resultere i seriøs og livstruende forgiftning af kroppen. Specielt hvis kombineret med andre præparater. Tal derfor altid med din læge inden brug af denne medicin.

Hvad er Eltroxin?

Eltroxin Vægttab og SlankekurVed for lavt stofskifte bliver der ikke produceret nok hormoner i skjoldbruskkirtlen, dermed bliver kroppens celler understimuleret og kan ikke forbrænde og omdanne maden på den optimale måde. For lavt stofskifte kan bl.a. opstå som følge af en betændelsestilstand i skjoldbruskkirtlen eller for stort indtag af jod i form af fx kosttilskud og naturmedicin, men det kan også være medfødt. Eltroxin er medicinen, der gives mod for lavt stofskifte. Eltroxin tilfører kroppen de naturlige stofskiftehormoner, som kroppen ikke selv formår at producere, men bør KUN tages på direkte anbefaling af din læge. Produktetet har flere bivirkninger og kan blandt andet medføre vægtøgning.

Eltroxin og vægttab

Vægtøgning er et symptom blandt mange andre på for lavt stofskifte og derfor kan en overvægt, som er svær at slippe af med, skyldes stofskiftet. Med for lavt stofskifte vil kroppen ikke kunne forbrænde de kalorier, der indtages, selvom det er i nok så små mængder som følge af en sund kost, og derfor kan behandling med Eltroxin igangsættes. Eltroxin er dog på ingen måde et slankemiddel, da der ikke er nogen garanti for at vægtøgningen skyldes det lave stofskifte og derfor er det ingen selvfølge, at de ekstra kilo vil forsvinde fra sidebenene blot fordi stofskiftet bliver stabiliseret.

Yderligere information

Inden du overhovedet overvejer at tage Eltroxin, så skal du tale med din læge.

Derudover kan du finde mere udførlig information (på engelsk) på denne side, samt på WebMD.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og vægttab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Hvad er Eltroxin – Hvordan virker et Eltroxin vægttab?

 1. gitte skriver:

  jeg har et spøgsmål.
  jeg har taget eltroxin piller i mange år
  vil meget gerne havde svar på
  om det er ekstra svært at blive gravid
  når man tager eltroxin piller
  det siger min læge.
  på forhånd tak.
  gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *